Tsunami Democràtic marca cinc dates al calendari

Torna la mobilització permanent

Publicitat

Tsunami Democràtic, organització perseguida per l’Estat per paralitzar l’Aeroport de Barcelona el mateix dia de l’anunci de la sentència, ha publicat quins seran els dies vinents d’acció. Els dies són aquests:

9/11 [acció a tot l’estat]
11/11 [acció a un lloc sorpresa]
12/11 [acció a un lloc sorpresa]
13/11 [acció a un lloc sorpresa]
18/12 [acció a un lloc sorpresa]

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca