El govern espanyol “prepara eventuals respostes” davant les noves convocatòries del Tsunami Democràtic

Celaá recorda que encara ens trobem “en fase de determinats anuncis”

El govern espanyol “estudia tots els escenaris” “prepara eventuals respostes” davant les noves convocatòries del Tsunami Democràtic, segons ha afirmat aquest divendres la portaveu de l’executiu en funcions, Isabel Celaá, en roda de premsa posterior al Consell de Ministres. Segons Celaá, “qualsevol mobilització violenta preocupa el govern en el sentit que pren precaucions i cauteles”, i “el Ministeri de l’interior estudia tots els escenaris i prepara les eventuals respostes”. En tot cas ha apuntat que “avui encara no hi ha res en ferm que es conegui” i “només estem en fase de determinats anuncis que s’han vingut fent per determinats mitjans”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes