El creador de ‘Supercell’, Ilkka Paananen, Premi XV Aniversari del Gamelab

L’empresari finlandès és fundador i CEO d’un dels negocis digitals més grans del món

Publicitat

Gamelab ha fet públic aquest divendres que el guanyador del seu Premi Especial XV Aniversari és el finlandès Ilkka Paananen, empresari del videojoc, fundador i CEO de la firma Supercell. Els cinc jocs que han creat fins avui (‘Hay Day’, ‘Clash of Clans’, ‘Boom Beach’, ‘Clash Royale’ i ‘Brawl Stars’) han estat èxits de vendes i han catapultat l’empresa com un dels negocis digitals més grans del món, amb facturacions anuals de més de dos bilions de dòlars. Gamelab va celebrar la seva quinzena edició abans de l’estiu a L’Hospitalet de Llobregat, i rubricarà un any d’aniversari amb l’entrega del guardó el 31 d’octubre a Barcelona amb una cerimònia oberta al públic on Paananen conversarà amb el director del certamen, Iván Fernández Lobo.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes