Teletips d’actualitat cultural

Informació de servei

Publicitat

Projecte Ingenu celebra 5 anys pujant a escena tres espectacles al teatre de proximitat més shakespearià de Barcelona, el Teatre Akadèmia. Avui es presenta Hamlet i durarà fins el 3 de novembre, de dimecres a dissabte a les 20:30 hores i els diumenges a les 18h.


Mockudramas, video editor a Cool HuntersTV3 ha penjat aquest vídeo parodiant l’espionatge informàtic de rabiosa actualitat. Haurà tornat el Gran Germà o mai va marxar?


Publicitat

Com cada dimarts i dijous, Craft Barcelona té la nit preparada entre música i cerveses artesanals. Demà, a partir de les 21h30, Jam Session organitzada per Pumpage Network.


L’Institut de Cultura de Barcelona amb La Capella han obert les inscripcions a la sèptima edició On Mediation, seminari de formacions en curaduria per abordar els processos de creació d’exposicions des de l’investigació a l’experimentació.


Zinteta presenta el seu llibre Habitar mi cuerpo que aborda l’aprenentatge d’autoestimar-se en relació a les imposicions socials i els tabús, conceptes que també va desenvolupar a l’entrevista publicada l’any passat. Un recull que serveix com a eina d’empoderament que tindrà lloc el dijous 24 d’octubre a les 19h a La Carbonera. 


A partir de demà el Louvre exposarà una retrospectiva de Da Vinci.

Léonard de Vinci, retrat de dona, anomenada La Belle Ferronnière.

 

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca