Estudiants llancen arròs a la comissaria de les Corts pel seu “matrimoni” amb l’Estat

Tallen la Diagonal contra la sentència de l'1-O

Publicitat

Prop de 200 estudiants s’han concentrat el migdia d’aquest dijous davant la comissaria dels Mossos d’Esquadra de les Corts i han llançat arròs per “celebrar el matrimoni”, segons ells, entre la policia catalana i l’Estat davant les protestes per la sentència.

Han estat una gran part dels estudiants que s’han manifestat des del Campus Diagonal per l’avinguda Diagonal de Barcelona i carrer Numància, amb la pancarta ‘Contra la repressió de l’Estat. Buidem les aules de Diagonal’, contra la sentència i per demanar la llibertat dels detinguts en les protestes.

La mobilització ha acabat davant la comissaria dels Mossos, on han corejat consignes com ‘No mereixeu la senyera que porteu’, ‘Menys policia i més educació’, i que ha acabat amb llançament d’arròs –la majoria sobre els manifestants– mentre tres furgons dels Mossos i una desena d’agents custodiaven l’edifici.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes