Els Comuns volen diàleg entre Catalunya i Espanya

Colau i Asens, amb Iglesias, demanen que no es descarti l'indult per la llibertat dels presos i que es blindi l'autogovern

Publicitat

La líder dels comuns i alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i el cap de llista d’En Comú Podem al 10-N, Jaume Asens, han proposat aquest dijous una taula de diàleg per a obtenir un “nou pacte” entre Catalunya i Espanya. En un futur, aquest acord hauria de ser ratificat en un referèndum pels catalans. En una roda de premsa amb el líder d’Unides Podem, Pablo Iglesias, que subscriu la proposta, han explicat que entre els seus objectius també hi ha el blindatge de l’autogovern a Catalunya, a més d’aconseguir la llibertat dels presos, sigui mitjançant l’indult o una reforma del codi penal en el concepte de sedició.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca