Continua en estat greu un dels cinc manifestants víctimes de la repressió policial

Els ingressats es troben a l'Hospital Sant Pau, Vall d'Hebron de Barcelona i al Trueta de Girona

Publicitat

El Departament de Salut ha informat que cinc manifestants continuen hospitalitzats aquest dijous a tres centres hospitalaris catalans per lesions sofertes durant els aldarulls de la setmana passada en el marc de les protestes per la sentència del Tribunal Suprem contra els líders independentistes.

En concret, a l’Hospital Sant Pau de Barcelona hi ha tres ingressats per lesions oculars en estat menys greu. A banda, a l’hospital Vall d’Hebron, també a Barcelona, hi ha una persona ferida amb caràcter greu. I finalment, a l’Hospital Trueta de Girona hi ha ingressada una persona amb lesions de caràcter menys greu.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca