Concentració de franquistes a Mingorrubio per honrar a Francsico Franco

Ignacio Menéndez, un exlegionari, diversos exmilitars i fins i tot un capellà que ha vingut expressament de Romania s'han sumat a la concentració.

Publicitat

rop d’un centenar de franquistes es concentren al cementiri de Mingorrubio per honrar el dictador Francisco Franco en el seu ‘segon enterrament’, tots ells molt vigilats pel dispositiu policial que s’ha organitzat.

Ignacio Menéndez, un exlegionari, diversos exmilitars i fins i tot un capellà que ha vingut expressament de Romania s’han sumat a la concentració.

Menéndez ha estat un dels primers a arribar i des de primera hora ha mirat de prendre posicions per poder “honrar” qui, ha explicat, és el seu “heroi”. El mateix ha fet Marius Visovam, un capellà romanès que s’ha desplaçat fins a Madrid per agrair a Franco la seva lluita contra el comunisme. Ho ha fet, segons ha explicat a Europa Press, com a víctima de la pressió comunista al seu país.

Viva Franco, Arriba España

Publicitat

Els concentrats, vigilats en tot moment pels agents de Policia que controlen l’accés als voltants del cementiri on serà traslladat el dictador, han corejat diversos ‘Viva’ a Franco, ‘Arriba España’ i han titllat de “traïdor” Pedro Sánchez”.

La majoria de banderes que porten els concentrats, gairebé tots de més 50 anys, són constitucionals, si bé també s’hi han pogut veure diverses ensenyes preconstitucionals i, fins i tot, falangistes.

Una de les banderes amb el lema ‘Gracias Franco’, la portaven membres de l’Associació en defensa del Valle de los Caídos. Els franquistes han cridat també nombrosos insults contra el president del Govern central en funcions, Pedro Sánchez.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca