Torna Merlí a Movistar+

'Merlí: Sapere Aude', una sèrie original Movistar+ en col·laboració amb Veranda TV, podrà gaudir-se completa a la plataforma a partir del dijous 5 de desembre.

Publicitat

‘Merlí: Sapere Aude’ és la primera producció original Movistar+ en català. Héctor Lozano, creador de la sèrie original, està al capdavant d’aquest spin-off junt amb l’equip tècnic encapçalat per Aitor Montánchez, productor executiu, i al director Menna Fité.

El personatge de Pol Rubio (Carlos Cuevas) torna a les aules i inicia els seus estudis a la Facultat de Filosofia, mesos després la mort de Merlí, moment en què acabava la sèrie original. El rodatge de ‘Merlí: Sapere Aude’, dirigit per Menna Fité, va durar 10 setmanes i va comptar amb diversos escenaris com la Universitat de Barcelona, el Barri Gòtic, el Raval i la platja de Barcelona.

La ficció creada per Héctor Lozano ha estat escrita per ell mateix, i produïda per Veranda TV, pel mateix equip creatiu i tècnic de les temporades anteriors, garantint el segell Merí que tant va agradar als seguidors de la sèrie original.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes