Rivera atia l’odi contra Torra titllant-lo de “tirà” i acusa els independentistes d’insultar els andalusos

El líder de Cs assegura que els independentistes diuen que els andalusos són “ganduls”

Publicitat

El líder de Cs, Albert Rivera, ha assegurat aquest dimecres en un míting a Córdoba que el president de la Generalitat, Quim Torra, és “un tirà” que “vol desobeir els tribunals, aplaudeix els qui cremen contenidors, no respecta la Constitució, us diu bèsties tarades als espanyols” mentre “Sánchez mira cap un altre cantó”. Segons Rivera, la situació és tan greu que Sánchez “ha d’anar amb un fusell i armat fins les dents per entrar a una comunitat autònoma” i “han hagut de tancar la Sagrada Família i ajornar el Barça-Madrid”. Tot plegat, ha dit, és la demostració que “el nacionalisme és incompatible amb la democràcia”.
Rivera ha aprofitat l’acte electoral a Córdoba per assegurar que els nacionalistes insulten de manera recorrent els andalusos. “Que si són ganduls, que si el bar, que si el PER… així de vegades he hagut de sortir a Catalunya a defensar-vos dels tòpics dels nacionalistes”, ha sentenciat.

Per això ha insistit que cal un “pacte entre constitucionalistes” perquè “governi qui governi els espanyols sàpiguen que mai pactarem amb els nacionalistes ni els donarem la clau econòmica”. Es tracta, segons Rivera, d’un “compromís per Espanya”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca