Divendres 15 Novembre, 2019
eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  Les defenses encara no han tingut accés al secret de sumari de la causa contra els CDR

  L'Audiència Nacional aixeca el secret de sumari

  L’Audiència Nacional ha aixecat el secret de sumari de la causa contra els CDR, segons confirmen fonts jurídiques. Fonts de les defenses han explicat a l’ACN que fa dos dies que se’ls va notificar que la investigació deixava de ser secreta però que encara no hi han tingut accés. Les mateixes fonts han concretat que primer s’haurà de digitalitzar el sumari, que constaria de nou toms, i han esperat poder-hi accedir la setmana que ve a través d’una plataforma digital. El magistrat Manuel García Castellón investiga els membres dels CDR per delictes de pertinència a organització terrorista, fabricació i tinença d’explosius i conspiració per causar estralls. Set CDR estan en presó provisional sense fiança des de fa un mes.

  5,332FansM'agrada
  995SeguidorsSeguir
  15,573SeguidorsSeguir

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca