El vídeo de la detenció de la Laura Solé, manual d’un segrest

L'actuació policial està marcada per un alt grau de violència

Publicitat

La detenció de l’activista política, Laura Solé, ha exposat amb molta contundència l’arbitrarietat i la manca de protocol amb el qual la policia va actuar.

En el vídeo publicat pel periodista Albert Mercadé es pot veure com la detenció fou feta per agents de paisà que acaben arrossegant per terra i, fins i tot, estirant-la dels cabells. En un context on l’activista caminava sense provocar cap aldarull.

El modus operandi és calcat al d’un segrest, ja que la virulència de les imatges acaba amb ella dins un furgó policial. La Laura fa cinc dies que és en presó preventiva.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca