El govern espanyol retira el seu vídeo de dibuixos animats sobre la sentència de l’1-O

El ministeri d'Exteriors admet "l'error" i assegura que no pretenia "ferir a ningú" amb la difusió d'aquest contingut

Publicitat

El govern espanyol ha retirat el vídeo de dibuixos animats sobre la sentència de l’1-O, publicat per Espanya Global a Twitter, perquè “feria sensibilitats”. Des del Ministeri d’Exteriors admeten “l’error” i asseguren que no pretenien “ferir a ningú” amb la difusió d’aquest contingut a les xarxes socials. El vídeo difós en anglès defensava que els líders independentistes han sigut condemnats pel Tribunal Suprem per “actuar al marge de la llei” i no “per les seves idees” i caracteritzava a Oriol Junqueras com un delinqüent vestit amb un pijama de ratlles i un antifaç.

“No preteníem ferir a ningú, ni tan sols a aquells que ens descriuen com a un estat feixista exercint el seu dret a la llibertat d’expressió”, asseguren des del govern espanyol.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca