Ciutadans de Moratalaz amb banderes espanyoles reben com a herois els antidisturbis retornats de Catalunya

La Unió Federal de Policia difon el vídeo a Twitter acompanyat de la frase "heu donat la cara per tots"

Veïns del districte madrileny de Moratalaz equipats amb banderes espanyoles han rebut com a herois aquest dimarts alguns dels antidisturbis desplaçats a Catalunya la setmana passada i que han retornat als seus llocs de destí després dels greus aldarulls emmarcats en la resposta a la sentència de l’1-O. Ho ha recollit en un vídeo la Unió Federal de Policia, que l’ha difós al seu canal de Twitter. S’hi veu unes desenes de persones aclamant els policies i cridant ‘UIP’, l’acrònim d’Unitat d’Intervenció Policial. També se sent la veu d’un home que diu, en castellà, “som-hi companys, sou grans”. Al tuit, el vídeo va acompanyat de la frase “Heu donat la cara per tots”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes