Ciutadans de Moratalaz amb banderes espanyoles reben com a herois els antidisturbis retornats de Catalunya

La Unió Federal de Policia difon el vídeo a Twitter acompanyat de la frase "heu donat la cara per tots"

Publicitat

Veïns del districte madrileny de Moratalaz equipats amb banderes espanyoles han rebut com a herois aquest dimarts alguns dels antidisturbis desplaçats a Catalunya la setmana passada i que han retornat als seus llocs de destí després dels greus aldarulls emmarcats en la resposta a la sentència de l’1-O. Ho ha recollit en un vídeo la Unió Federal de Policia, que l’ha difós al seu canal de Twitter. S’hi veu unes desenes de persones aclamant els policies i cridant ‘UIP’, l’acrònim d’Unitat d’Intervenció Policial. També se sent la veu d’un home que diu, en castellà, “som-hi companys, sou grans”. Al tuit, el vídeo va acompanyat de la frase “Heu donat la cara per tots”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca