PIMEC i la Cambra de Comerç se sumen a l’acte Foment per expressar un missatge unitari després dels aldarulls

El Cercle d'Economia està pendent de confirmar si hi podrà assistir la seva directora general, Marta Angerri, o el seu president, Javier Faus

Publicitat

PIMEC i la Cambra de Comerç de Barcelona han decidit sumar-se a l’acte de Foment del Treball per expressar un missatge unitari després de la sentència del procés i de les jornades de protesta al carrer. L’acte està previst que se celebri demà dimecres 23 d’octubre a la mateixa seu de Foment del Treball, a la Via Laietana. PIMEC hi acudirà encapçalat pel seu president, Josep González, mentre que per part de la Cambra de Comerç de Barcelona també hi serà present el seu president, Joan Canadell, acompanyat d’altres membres de la junta directiva. Pel que fa al Cercle d’Economia, encara està pendent de confirmar si hi podrà assistir la seva directora general, Marta Angerri, o el seu president, Javier Faus. Amb aquest acte unitari, la patronal catalana vol transmetre el seu “compromís” cap a Barcelona i Catalunya i de la necessitat de “tirar endavant”.

Segons fonts de Foment, un dels objectius de la trobada serà transmetre un missatge de “continuar treballant” al mateix temps que es vol demanar “responsabilitat” a la classe política per sortir d’aquest conflicte, ja que la patronal considera que no només és un problema que afecta Catalunya sinó també a Espanya.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca