Divendres 15 Novembre, 2019
eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  El Sindicat d’Estudiants crida a una vaga de 48h el 30 i 31 d’octubre

  Les aules es tornen a mobilitzar contra la sentència

  El dimecres i dijous 30 i 31 d’octubre els estudiants de Catalunya són cridats a una nova vaga general contra la sentència del judici del procés.

  Sota el pretext contra la repressió franquista i la brutalitat policial, el dijous 31 hi ha convocada a les 12h a Barcelona (Plaça Universitat) i Tarragona (Plaça Imperial Tarraco) dues manifestacions.

  5,332FansM'agrada
  995SeguidorsSeguir
  15,573SeguidorsSeguir

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca