El Sindicat d’Estudiants crida a una vaga de 48h el 30 i 31 d’octubre

Les aules es tornen a mobilitzar contra la sentència

Publicitat

El dimecres i dijous 30 i 31 d’octubre els estudiants de Catalunya són cridats a una nova vaga general contra la sentència del judici del procés.

Sota el pretext contra la repressió franquista i la brutalitat policial, el dijous 31 hi ha convocada a les 12h a Barcelona (Plaça Universitat) i Tarragona (Plaça Imperial Tarraco) dues manifestacions.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca