eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  El Sindicat d’Estudiants crida a una vaga de 48h el 30 i 31 d’octubre

  Les aules es tornen a mobilitzar contra la sentència

  El dimecres i dijous 30 i 31 d’octubre els estudiants de Catalunya són cridats a una nova vaga general contra la sentència del judici del procés.

  Sota el pretext contra la repressió franquista i la brutalitat policial, el dijous 31 hi ha convocada a les 12h a Barcelona (Plaça Universitat) i Tarragona (Plaça Imperial Tarraco) dues manifestacions.

  Publicitat

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca