Tsunami convoca d’urgència una seguda a la Delegació del govern espanyol per la visita de Sánchez

La plataforma demana portar cartells en anglès amb el lema "Spain: sit and talk" perquè "doni la volta al món"

Publicitat

Tsunami Democràtic ha fet una convocatòria “urgent” citant a la ciutadania a una seguda al costat de la seu de la Delegació del govern espanyol, entre els carrers Mallorca i Roger de Llúria de Barcelona. A través de les xarxes, la plataforma convida tothom a estar a aquesta cantonada “entre les 13.00 i les 14.00” aprofitant la visita del president espanyol, Pedro Sánchez. Així, criden a fer una “seguda davant la Delegació” i donen indicacions als que assisteixin: “Seguda i mans alçades. Porteu cartells en anglès ‘Spain: sit and talk'”, expliquen als seus missatges de xarxes. I és que la intenció de Tsunami és que aquest missatge “doni la volta al món”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes