La ciutat de Nova York dels anys 70 és el teló de fons que Siri Hustvedt teixeix a la seva nova novel·la, ‘Records del futur’, per reflexionar sobre el patriarcat i el rol de la dona a l’art. L’autora ha elogiat a la presentació del llibre a Barcelona la capacitat del moviment ‘Me too’ de crear un nou llenguatge i context per referir-se a “actes sexuals violents” que pateixen les dones, com ara tocaments al transport públic. Hustvedt ha refusat vincular el feminisme a la correcció política i ha assegurat que “si hi hagués igualtat de gènere”, la situació s’hauria de poder “capgirar” i les dones haurien de poder “grapejar” impunement els homes. “El ‘Me too’ no ha de ser entès com una resistència puritana al sexe”, ha conclòs.
Siri Hustvedt: “El moviment ‘Me too’ no ha de ser entès com una resistència puritana al sexe”
L'escriptora retrata a 'Records del futur' la violència de les societats patriarcals i el paper de la dona a l'art

El preu de la llibertat
Més de 10 anys de periodisme valent, crític i combatiu no adherit a cap partit. Aquesta llibertat ens ha costat subvencions i publicitat, seguim dempeus gràcies als nostres lectors. Fes-te mecenes per només 2€/mes.
EL PREU DE LA LLIBERTAT
Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes