Els Mossos continuen la repressió contra els manifestants

Segons fonts policials els detinguts tindrien relació amb la bullanga de l'última setmana

Publicitat

Els Mossos d’Esquadra han detingut una persona per la seva presumpta implicació en el llançament de pirotècnia a l’helicòpter de la policia catalana i un altre per presumptes desordres públics dilluns passat a l’Aeroport de Barcelona, han informat a Europa Press fonts de la policia catalana.

Els fets van tenir lloc dimecres passat durant els aldarulls a la zona de la Conselleria d’Interior de la Generalitat, on els manifestants van llançar objectes a la línia policial que protegia la seu del departament i el Centre de coordinació policial (Cecor).

Les fonts consultades han indicat que la detenció s’ha produït el matí d’aquest dilluns, i que està relacionada amb el llançament de pirotècnia –va haver-hi uns cinc llançaments–, i que en total s’han arrestat 201 persones vinculades amb els incidents de la setmana passada durant les protestes per la sentència a Catalunya.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca