eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  El primer ministre d’Eslovènia ha criticat l’ús de la “violència” per part de l’estat a Catalunya

  Marjan Šarec defensa que la situació catalana no és "comparable" a la d'Eslovènia en el moment de la independència

  El primer ministre d’Eslovènia, Marjan Šarec, ha assegurat aquest dilluns que “no és ni desitjable ni permissible que un estat europeu resolgui els problemes amb violència”. En unes declaracions sobre Catalunya, Šarec ha criticat l’ús de la “violència” per part de l’estat com a resposta a la situació política a Catalunya, segons ha informat l’agència de notícies pública eslovena STA. El primer ministre eslovè, però, ha assegurat que la situació catalana no és “comparable” a la d’Eslovènia en el moment de la independència.

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca