Arriba la Festa del Globus dels CDR

Nova convocatòria arran de la Sentència del Procés

Publicitat

Els Comitès de Defensa de la República han fet pública una eufemística convocatòria per aquesta tarda. Han convocat la ‘Festa del Globus’ al Passeig Sant Joan amb carrer Diputació a les set de la tarda.

“L’organització” de la festa demana als assistents portar globus plens de pintura per tal de posar color als agents que bonament custodien el Departament d’Interior de la Generalitat. Cal recordar que els manifestants porten exigint la dimissió de Miquel Buch des de dilluns passat.

https://twitter.com/st_esteveroures/status/1186214447557369858

 

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca