Alicia Kopf ensenya el Teatre-Museu Dalí

Segona edició del 'El Museu vist per... ' demà a les set del vespre

Publicitat

Dimarts 22 d’octubre a les set del vespre, l’escriptora gironina Alicia Kopf serà la protagonista de la segona edició del cicle El Museu vist per… Una activitat en la que Kopf mostrarà la seva particular visió de la institució.

Alicia Kopf proposa una conferència amb el títol Intimitat especulativa. Afectes espacials. La perspectiva especulativa implica una crítica juganera i propositiva al present. Farà un apropament especulatiu a la idea d’intimitat i amor a partir de l’anàlisi de certs motius visuals del cinema de ciència ficció com a lloc de projecció d’un desig sempre situat al futur i, paradoxalment, poblat de fantasmes del passat. La seva conferència serà presentada per Montse Aguer, directora dels Museus Dalí.

Alicia Kopf és artista visual i escriptora. En la seva faceta d’artista va rebre el Premi GAC/DKV el 2013 com a millor exposició d’artista jove en galeria de l’any, per la seva primera exposició individual a la galeria Joan Prats de Barcelona. La seva primera novel·la Germà de gel ha rebut els premis Documenta 2015, Llibreter 2016, entre d’altres. La seva última exposició individual Speculative Intimacy s’ha presentat aquest estiu a la Galeria Joan Prats.

Per a inscripcions a les activitats, cal posar-se en contacte amb el Servei Educatiu al telèfon 972 677 518 o bé al correu electrònic difusio@fundaciodali.org

Publicitat

 

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca