La CUP convoca càrrecs electes de totes les forces “democràtiques” per ultimar una proposta postsentència

Els cupaires volen prendre la iniciativa després de constatar la "incapacitat" del Govern per donar una "resposta a l'alçada"

Publicitat

La CUP ha convocat per a aquest dilluns càrrecs electes de totes les formacions “democràtiques” per ultimar una proposta postsentència “que estigui a l’alçada del moment popular”. A través d’un comunicat, els cupaires han explicat que l’objectiu és culminar en una Taula Internacional per a l’Autodeterminació, l’Amnistia i la Llibertat. Hi estan cridats a participar tant electes a nivell local (alcaldes i regidors), com també diputats i diputades a nivell de país. I la CUP ha explicat que ha decidit prendre la iniciativa després de copsar la “incapacitat” del Govern de donar una resposta política “a l’alçada de les mobilitzacions populars que estan desbordant el país”. La trobada serà a les 19 hores a les Cotxeres de Sants.

La proposta que la CUP posa sobre la taula ha de possibilitar, segons la formació, “el final de la repressió, l’amnistia, l’exercici de sobirania per dur a terme polítiques socioeconòmiques sense les restriccions que imposa l’Estat i l’exercici del dret a l’autodeterminació”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes