eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  La CUP convoca càrrecs electes de totes les forces “democràtiques” per ultimar una proposta postsentència

  Els cupaires volen prendre la iniciativa després de constatar la "incapacitat" del Govern per donar una "resposta a l'alçada"

  La CUP ha convocat per a aquest dilluns càrrecs electes de totes les formacions “democràtiques” per ultimar una proposta postsentència “que estigui a l’alçada del moment popular”. A través d’un comunicat, els cupaires han explicat que l’objectiu és culminar en una Taula Internacional per a l’Autodeterminació, l’Amnistia i la Llibertat. Hi estan cridats a participar tant electes a nivell local (alcaldes i regidors), com també diputats i diputades a nivell de país. I la CUP ha explicat que ha decidit prendre la iniciativa després de copsar la “incapacitat” del Govern de donar una resposta política “a l’alçada de les mobilitzacions populars que estan desbordant el país”. La trobada serà a les 19 hores a les Cotxeres de Sants.

  La proposta que la CUP posa sobre la taula ha de possibilitar, segons la formació, “el final de la repressió, l’amnistia, l’exercici de sobirania per dur a terme polítiques socioeconòmiques sense les restriccions que imposa l’Estat i l’exercici del dret a l’autodeterminació”.

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca