El govern espanyol assegura que a Catalunya hi ha un “problema estrictament d’ordre públic”

Marlaska xifra en 288 els agents ferits i situa 194 detinguts a més de 18 empresonats

Publicitat

“Un problema estrictament d’ordre públic”. És el que el govern espanyol assegura que hi ha a Catalunya, i no cap conflicte polític. Així ho ha assegurat el ministre d’Interior, Fernando Grande-Marlaska, en la roda de premsa d’aquest diumenge al migdia a la Moncloa. El ministre ha enviat un “missatge polític” a l’independentisme per afirmar que, qui ha volgut exercir el seu dret a manifestar-se de manera pacífica “ja ho ha fet”. “Qui se situa en el desordre públic es troba amb la Constitució i el Codi Penal amb tota contundència”, ha advertit. Marlaska ha xifrat en 288 els agents policials ferits, en 194 les persones detingudes i en 18 els empresonats.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca