Una destacada activista de Hong Kong celebra la manifestació massiva a Barcelona: “El poder per a la gent”

Denise Ho Wan-See ja ha celebrat altres vegades protestes a Catalunya "inspirades" en les del moviment hongkonguès

Publicitat

La destacada activista de Hong Kong Denise Ho Wan-See s’ha fet ressò de la manifestació massiva a Barcelona per rebutjar la sentència del Tribunal Suprem contra els líders independentistes celebrada en el marc de la vaga general. L’activista, que ja ha celebrat en altres ocasions les protestes a Catalunya perquè considera que “s’inspiren” en les del moviment pro-democràcia hongkonguès, ha compartit a través d’una piulada imatges aèries de la manifestació a Barcelona i les ha acompanyat del text “el poder per a la gent”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca