‘Prou repressió!’: Els CDR tornen als carrers a les 18h

La #RevoltaPopular se cita a Plaça Urquinaona

Publicitat

La mobilització permanent dels CDR no s’atura, avui dissabte a les 18h hi ha una concentració contra la repressió a la Plaça Urquinaona de Barcelona per denunciar les “accions repressives de les forces d’ocupació”.

La concentració demana la llibertat per a tots els detinguts dels darrers dies.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca