Freedom House sobre el tancament de la web del Tsunami: “És una tècnica que hem vist utilitzar a governs autoritaris”

L'organització defensora de la llibertat d'expressió veu "preocupant" la decisió de l'Audiència Nacional "en relació" als intents pacífics de manifestar-se

Publicitat

Freedom House veu “preocupant” el tancament de web del Tsunami Democràtic “en relació amb els intents pacífics de la gent d’expressar les seves opinions”. “El tancament de llocs web i d’altres canals de comunicació dels grups d’oposició i resistència és una tècnica habitual que hem vist utilitzada pels governs autoritaris de tot el món”, ha assegurat, Sofya Orlosky, responsable de l’organització a Euràsia, preguntada per l’ACN sobre la decisió de l’Audiència Nacional.

Freedom House és una ONG amb seu a Washington i principalment finançada pel govern dels EUA que està centrada en la defensa de la democràcia, la llibertat política i els drets humans.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca