Batet traspassa les línies del respecte i titlla Torra de “no ser digne” del càrrec

La presidenta del Congrés exigeix "lleialtat" a la dreta i diu que el govern espanyol actua "amb contundència contra la violència"

Publicitat

La presidenta del Congrés i cap de llista del PSC el 10-N, Meritxell Batet, ha assegurat aquest dissabte que el president Quim Torra “no és digne” del càrrec “si és incapaç de condemnar sense matís la violència” i “reconèixer i donar suport” als Mossos i la resta de forces de seguretat. En unes declaracions a Lleida abans del discurs de Torra i el vicepresident Pere Aragonès, Batet ha advertit que la Generalitat “no es pot convertir en un instrument d’agitació política al servei només d’unes idees”, i ha reclamat a Torra que faci “un pas al costat” si no condemna la violència. Batet també ha demanat “lleialtat” a la dreta espanyola que no faci un “ús electoralista” de la crisi catalana i ha defensat l’actuació del govern de Pedro Sánchez.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca