Aragonès demana que la Policia Nacional actuï com a “policia democràtica”

Publicitat

El vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, ha demanat aquest dissabte al Govern espanyol que “faci que la seva policia actuï a Catalunya amb els criteris de proporcionalitat, congruència i oportunitat que han de marcar el comportament de qualsevol policia democràtica”.

Ho ha dit a la Generalitat durant una compareixença sense preguntes davant la premsa, després de reunir-se amb el president de la Generalitat, Quim Torra; els consellers Ester Capella (Justícia), Alba Vergés (Salut) i Meritxell Budó (Presidència), i els alcaldes de Girona, Tarragona i Lleida: Marta Madrenas, Pau Ricomà i Miquel Pueyo.

Aragonès, com Torra ha dit després, ha retret al president del Govern central, Pedro Sánchez, no haver-se reunit amb el Govern: “Fa temps que demanem una reunió amb Pedro Sánchez, i ell només envia el ministre de l’Interior”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca