Segueix en directe les mobilitzacions a peu de carrer des de les xarxes de Mirall

El compte de Twitter de la capçalera anirà explicant en directe com avancen les concentracions

Publicitat

No et perdis els moments més destacats a peu de carrer de les mobilitzacions d’aquesta tarda vespre des del compte de Twitter de Revista Mirall, així com el dels membres de la revista Joan Vila i Joan Solé, qui en els darrers quatre dies ha anat retransmetent en directe les càrregues policials contra els concentrats.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca