L’independentisme talla gran part de les carreteres del país

Com ha afectat la vaga general al trànsit?

Publicitat

Aquest matí de vaga general, les cinc marxes per la llibertat caminen cap als Jardinets de Gràcia. Ho fan tallant cinc grans nusos de comunicacions. D’altra banda, diferents piquets han provocat talls per tot el país. A continuació us deixem amb l’estampa provocada a primera hora del matí. Per més informació seguiu el trànsit en directe aquí.

https://twitter.com/transit/status/1185070679114297344

https://twitter.com/transit/status/1185070679114297344

Publicitat

 

 

 

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca