La fàbrica de Seat suspèn la producció i respectarà la vaga de divendres

"Com a companyia tenim la responsabilitat d'evitar que els nostres treballadors es quedin bloquejats entre el seu domicili i el centre de treball"

Publicitat

La fàbrica de Seat a Martorell (Barcelona) ha suspès els torns de producció des de la tarda d’aquest dijous fins a la nit d’aquest divendres a causa dels problemes de mobilitat que es deriven de Les Marxes per la Llibertat, perquè les columnes de Tàrrega (Lleida) i Tarragona passen per aquest municipi.

Fonts de Seat han explicat a Europa Press que el torn del matí d’aquest dijous ha començat amb normalitat, si bé han decidit dur a terme aquesta mesura per evitar “riscos de mobilitat”.

“Com a companyia tenim la responsabilitat d’evitar que els nostres treballadors es quedin bloquejats entre el seu domicili i el centre de treball”, han afirmat.

En concret, en els torns de producció de Seat hi treballen prop d’uns 7.000 professionals, 2.900 dels quals treballen en el torn de matí, 2.300 en el de tarda i 1.600 en el torn de nit, que actualment opera amb una línia.

Així, s’aturarà el subministrament de peces, encara que les mateixes fonts han matisat que es rebran els repartiments puntuals que es puguin dur a terme, en funció de les circumstàncies, i la seu central de Seat continuarà oberta.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes