Els CDR es tornen a trobar a Barcelona a les 19h

Serà als Jardinets de Gràcia per celebrar una Olimpiada Republicana

Publicitat

Els CDR es tornaran atrobar aquesta tarda a les 19h als Jardinets de Gràcia per celebrar una Olimpiada Republicana.

Mitjançant el compte de Twitter del Barcelonès, asseguren que avui “no ens concentrem, avui ens expandim” i servirà per recordar les olimpiades del 36 “amb una festa esportiva i desobedient”. En aquest sentit, demanen portar una “pilota tova, el teu xandall i anhels de llibertat”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca