El MACBA suspèn la inauguració d’avui

Els reballadors van mostrar el dimarts el seu rebuig a la sentència

Publicitat

El museu d’art contemporani ha emés una nota aquest matí als mitjans en la que anunciava la suspensió dels actes inaugurals de l’exposició: Charlotte Posenenske. Work in Progress.

Ho han fet amb les següents paraules:

Ateses les circumstàncies excepcionals d’aquesta setmana el MACBA ha pres la decisió de cancel·lar l’acte d’inauguració de l’exposició Charlotte Posenenske. Work in Progress prevista per aquest dijous 17 d’octubre a les 19.30h. El dia d’obertura al públic es manté tal i com estava previst.

D’altra banda, dimarts els seus treballadors van emetre el següent comunicat:

Publicitat

L’equip de persones del MACBA ens adherim a les mostres de rebuig i indignació publicades fins ara davant de la sentència del procés.

Sense llibertats no hi ha cultura ni democràcia. I, un cop més, aquests drets bàsics estan en perill. Defensem l’acceptació de la dissidència i la resolució dels conflictes de manera pacífica i dialogada.

Volem manifestar el suport i solidaritat amb les persones injustament privades de llibertat i les seves famílies.

Les treballadores i els treballadors del MACBA

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes