Agents secrets dels Mossos entren als campus de la UAB per identificar activistes universitatis

El SEPC de la Universitat Autònoma de Barcelona ho denuncia

Publicitat

Les mobilitzacions universitàries encetades ahir, i que continuaran fins demà en la jornada de vaga general, han donat el senyal d’alerta als cossos policials.

Segons denuncia el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans – UAB, agents secrets dels Mossos d’Esquadra han entrat al campus de la universitat per a identificar a membres del moviment estudiantil que han penjat una pancarta. I també han denunciat que hi ha un centenar de mossos a les rotondes.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca