eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  Agents secrets dels Mossos entren als campus de la UAB per identificar activistes universitatis

  El SEPC de la Universitat Autònoma de Barcelona ho denuncia

  Les mobilitzacions universitàries encetades ahir, i que continuaran fins demà en la jornada de vaga general, han donat el senyal d’alerta als cossos policials.

  Segons denuncia el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans – UAB, agents secrets dels Mossos d’Esquadra han entrat al campus de la universitat per a identificar a membres del moviment estudiantil que han penjat una pancarta. I també han denunciat que hi ha un centenar de mossos a les rotondes.

  Publicitat

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca