eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  Torra deixa clar que “la violència no ens representa ni ens representarà mai”

  El president participa en la columna gironina de les Marxes per la Llibertat

  El president de la Generalitat, Quim Torra, ha afirmat que “la violència no ens representa ni ens representarà mai” al “moviment independentista català”, l’endemà dels aldarulls que es van produir en diferents ciutats de Catalunya. Torra s’ha mostrat “molt orgullós d’aquest esperit de civisme” que s’està vivint durant la primera jornada de les Marxes per la Llibertat que han impulsat les entitats independentistes. El president ha participat en un tram de la columna gironina d’aquest moviment. Concretament, Torra s’ha unit a la marxa en el municipi de Caldes de Malavella (Selva) i ha caminat fins a Sils (Selva), que era el final del recorregut que es feia aquest matí.
  El president, Quim Torra, s’ha negat a respondre sobre els aldarulls que es van viure aquest dimarts a la nit a la ciutat de Barcelona, però també en altres punts com Girona, Tarragona i Lleida.

  De fet, Torra només s’ha limitat a respondre que les mobilitzacions de rebuig a la sentència de l’1-O són “un missatge claríssim” a la classe política i que ara han d'”escoltar” per conèixer la voluntat ciutadana. El president ha assegurat que amb protestes com les Marxes per la Llibertat es manté activa “la lluita pels drets socials, civils i polítics” i també “la lluita per l’autodeterminació” del poble de Catalunya.

  Publicitat

  Quim Torra ha definit les mobilitzacions que han començat aquest dimecres a diferents punts de Catalunya com una “manifestació cívica i pacífica” i que són “un exemple magnífic de com volem aconseguir la llibertat”. Torra ha afegit que cal anar “units” en aquesta lluita. “Ens volen dividits i ens volen violents, doncs no”, ha reblat el president de la Generalitat.

  Conjuntament amb Torra, Juan José Ibarretxe també ha seguit un tram de la marxa que es feia a comarques gironines.

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca