Sánchez transmet a Casado que “no descarta cap escenari” i que “actuarà amb fermesa si cal” a Catalunya

El president espanyol condemna “l’ús de la violència per atemorir els ciutadans”

Publicitat

El president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, ha transmès aquest dimecres al líder del PP, Pablo Casado, que “no descarta cap escenari”, que “tot està previst” i que “actuarà, si cal, des de la fermesa, la proporcionalitat i la unitat” a Catalunya. Segons fonts de La Moncloa, el president espanyol ha volgut transmetre també un missatge de “reconeixement a les forces de seguretat i de condemna ferma de l’ús de la violència per atemorir els ciutadans i trencar la convivència a Catalunya”. Sánchez ha transmès aquests plantejaments a Casado durant la reunió d’una hora que tots dos han mantingut a La Moncloa. A les 17h es reuneix també amb Pablo Iglesias i a les 19h amb Albert Rivera.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca