“Sabotatge” a l’AVE Barcelona-Girona

El cable de fibra òptica de les vies del tren ha aparegut tallat

Publicitat

L’AVE que fa el trajecte Barcelona-Girona i Figueres (Girona) ha estat interromput aquest dimecres al matí després que el cable de fibra òptica hagi estat tallat en una acció que Adif i La Moncloa han qualificat de “sabotatge”.

Segons ha informat Adif a Europa Press, tot apunta que el cable ha estat tallat intencionalment perquè “es pot trencar per una incidència no relacionada amb una acció humana, però no tallar”, i els passatgers han estat redirigits a trens de Mitja Distància, ha informat Renfe a Europa Press.

Els tècnics d’Adif treballen per solucionar l’incident, tot i que expliquen que es troben amb el contratemps de no poder arribar amb tren fins a la zona i traslladar el material que necessiten per arreglar l’averia.

L’AVE Barcelona-Girona va estar paralitzat dilluns per danys en la infraestructura a causa de diverses barricades dels manifestants que protestaven contra la sentència del Tribunal Suprem sobre l’1-O.

Publicitat

Dimarts també es va suspendre el servei a primera hora del matí després que tallessin amb una motoserra un arbre i el llancessin a la catenària, però es va reprendre a les 11.30 hores del matí.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca