La Policia Nacional desplaçarà més agents a Catalunya a partir del cap de setmana

Amb el reforç es pretén aconseguir "més seguretat en la gestió de les mobilitzacions i facilitar els relleus i el descans entre els membres del dispositiu ja desplaçats a Catalunya"

La Policia Nacional enviarà a partir d’aquest cap de setmana més agents a Catalunya per fer front als abalots protagonitzats per grups violents d’independentistes que protesten des que el dilluns es va fer pública la sentència del procés, han informat a Europa Press fonts d’Interior.

Publicitat

Aquestes fonts han explicat que el reforç s’ha adoptat dins del que estava “previst” en el pla operatiu inicial dissenyat per garantir la seguretat i el lliure exercici dels drets dels ciutadans a Catalunya durant els dies posteriors a la publicació de la sentència del Tribunal Suprem.

Amb el reforç es pretén aconseguir “més seguretat en la gestió de les mobilitzacions i facilitar els relleus i el descans entre els membres del dispositiu ja desplaçats a Catalunya”. Tot això, subratllen des d’Interior, “mantenint la total coordinació amb els Mossos d’Esquadra, com s’està fent fins ara”.

Aquest dimecres s’ha traslladat als sindicats policials en la Prefectura Superior de la Policia que es recompensarà el “sobreesforç” d’aquests dies per fer front als altercats en un dispositiu en el qual s’està “col·laborant sense fissures” amb els Mossos.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes