El President Torra participa a la marxa per la llibertat de Girona

El President Quim Torra ha participat avui a la Marxa per la llibertat que ha sortit de Girona. Ho ha fet després de reunir-se amb Budó i Buch. Torra ha estat acompanyat de l’exLehendakari Juan Jose Ibarretxe.

Sobre la reunió

La reunió que el president de la Generalitat, Quim Torra, ha convocat el matí d’aquest dimecres amb el vicepresident del Govern, Pere Aragonès; la consellera de la Presidència, Meritxell Budó, i el d’Interior, Miquel Buch, ha acabat després que aquest últim sortís del Palau de la Generalitat.

Torra ha abandonat la reunió abans que Buch per assistir a una de les cinc Marxes per la Llibertat que han convocat l’ANC i Òmnium Cultural, i finalment el Departament d’Interior de la Generalitat ha ajornat la roda de premsa que havia de fer el conseller a les 10.30 hores.

La trobada, que ha començat a les 9.00 hores, ha tingut lloc després dels aldarulls que s’han registrat a diversos municipis catalans després de la sentència del Tribunal Suprem (TS) als líders independentistes.

- Publicitat -

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Els més llegits

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca