Convocatòria dels CDR a Barcelona a les 19h

La concentració serà a la Gran Via amb carrer Marina

Publicitat

Els CDR de Barcelona han convocat per a les 19h una concentració a la cruïlla de Gran Via amb el carrer Marina en una cita que recull l’eslògan ‘Que se’n vagin’.

La convocatòria demana portar paper de vàter perquè, apunten “tenim molta merda per netejar”

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca