Avui comencen tres dies de vaga estudiantil

Per la seva banda, el Sepc ha convocat una vaga a Secundària el dijous 17

Publicitat

El Sindicat d’Estudiants (SE) comença aquest dimecres una vaga de tres dies en resposta a la sentència del Tribunal Suprem (TS) als líders independentistes, mentre que el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (Sepc) la farà dijous i divendres.

La convocatòria de vaga del SE preveu aquest dimecres piquets i assemblees davant d’instituts i universitats; el dijous 17 manifestacions a Barcelona, Tarragona i Girona a les 12 hores, i el divendres 18 una mobilització a les 12 hores a la plaça Universitat de Barcelona i a la tarda sumar-se a les manifestacions unitàries per la vaga general.

Per la seva banda, el Sepc ha convocat una vaga a Secundària el dijous 17 –a més de sumar-se a la manifestació– i a tots els centres estudiantils el 18 d’octubre en resposta a la sentència als líders independentistes, en el “context de les mobilitzacions permanents” que es preveuen durant tota la setmana.

Amb el lema ‘Contra la repressió a tot un poble, els estudiants ho aturem tot!’, el Sepc ha considerat que “només s’aconseguirà l’alliberament nacional des del carrer i des del moviment popular”, i s’ha decantat perquè els estudiants en siguin la punta de llança.

Publicitat

Les vagues estudiantils comencen l’endemà passat de la publicació de la sentència dilluns, dia en el qual els estudiants van sortir al carrer un cop es va conèixer la sentència i van formar diverses columnes des de les universitats catalanes.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca