Aquesta és la protesta anunciada per avui a Barcelona

Els activistes convoquen a les 19 hores a Gran Via amb Marina

Publicitat

Els CDR han convocat aquest dimecres una concentració a la capital catalana a partir de les 19 hores per aconseguir una “mobilització permanent” en contra de la sentència de l’1-O i han demanat als partits i entitats sobiranistes exercir desobediència institucional.

Després de dos dies de manifestacions després de la publicació de la sentència, els CDR han encoratjat a continuar amb la mobilització a la cruïlla entre la Gran Via i el carrer Marina de Barcelona, i han demanat als assistents portar paper de vàter perquè “hi ha molta merda a netejar”.

En un comunicat, també han assenyalat que “l’única violència d’aquestes manifestacions ha estat obra dels Mossos d’Esquadra i la Policia Nacional”, i han reclamat la dimissió del conseller de l’Interior, Miquel Buch, i la sortida de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional de Catalunya per no “reviure les escenes de l’1-O”.

Els CDR asseguren que, “després de dos anys de repressió contra l’independentisme mobilitzat ja no poden més”, criden a la revolta popular i animen a la desobediència civil i institucional davant de la sentència del Tribunal Suprem per “fer un front comú cap a la República Catalana”.

Publicitat

Les protestes convocades contra la sentència de l’1-O d’aquest dimarts davant les seus de la Delegació del Govern central a Barcelona i les subdelegacions a Girona, Tarragona i Lleida van acabar amb greus aldarulls i càrregues policials, i van deixar almenys tres detinguts.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca