Unes 400 persones tallen la Gran Via de Barcelona

Molts manifestants són de l'Institut del Teatre

Publicitat

Unes 400 persones tallen la Gran Via de Barcelona a l’altura del carrer Llançà. Es tracta de manifestants que han començat la seva protesta per l’avinguda del Paral·lel i que també han passat per la plaça Espanya de la capital catalana. Molts dels manifestants són de l’Institut del Teatre. Han començat unes 150 persones des de l’estació del metro del Poble-sec i s’hi ha anat afegint gent. Entre les consignes que criden hi ha ‘Catalunya antifeixista’, ‘Estudia, no siguis policia’ o ‘Els carrers seran sempre nostres’, a més de crits a favor de la independència de Catalunya.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca