Tots els punts i les hores de sortida de les marxes de l’ANC

Les Marxes per la Llibertat s’inicien demà a Girona, Vic, Berga, Tàrrega i Tarragona

Publicitat

La presidenta de l’Assemblea donarà el tret de sortida a la de Girona. Divendres, les Marxes per la Llibertat confluiran a Barcelona, i coincidiran amb la jornada de vaga general i la manifestació convocada pels sindicats.

Les Marxes per la Llibertat començaran demà. La presidenta de l’Assemblea, Elisenda Paluzie, participarà demà a les 9 h al tram inicial que sortirà de Girona. Allà mateix s’atendrà als mitjans de comunicació.

Familiars de preses i presos polítics també hi seran presents. A Girona, hi seran l’Anna i la Montse Puigdemont, germanes de Carles Puigdemont, i Montse Bassa, germana de Dolors Bassa, però hi haurà representants de familiars a totes les marxes.

Entre les 7 h i les 9 h, començaran el seu recorregut, de 100 km, que es repartiran en tres dies.

Publicitat

Els punts i hores de sortida són els següents:

– Tàrrega: 7 h, plaça del Carme
– Tarragona: 7.30 h, passeig de les Palmeres
– Berga: 8 h, plaça Gernika
– Vic: 8.30 h, plaça 1 d’Octubre, el Sucre
– Girona: 9 h, plaça 1 d’Octubre

Les marxes arribaran divendres al migdia a Barcelona, i confluiran posteriorment a la manifestació convocada pels sindicats a les 17 h a Jardinets de Gràcia.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes