Esclata l’ull del manifestant ferit per la Policia Nacional

El ferit està pendent d'una intervenció quirúrgica a l'hospital en què els metges miraran de salvar-li el globus ocular

Publicitat

El manifestant ferit a l’ull durant les càrregues policials a l’Aeroport de Barcelona – el Prat ha patit un esclat del globus ocular compatible amb l’impacte d’una pilota de goma, segons han informat aquest dimarts a Europa Press fonts hospitalàries.

Fonts policials han informat a Europa Press que durant les càrregues a la infraestructura barcelonina els agents antiavalots de la Policia Nacional van fer servir pilotes de goma.

El pacient està ingressat a l’Hospital de Bellvitge, a l’Hospitalet de Llobregat (Barcelona), i té múltiples ferides facials i un esclat del globus ocular, han concretat fonts d’aquest hospital.

El ferit està pendent d’una intervenció quirúrgica a l’hospital en què els metges miraran de salvar-li el globus ocular i encara no es pot afirmar 100% que perdrà la visió, han precisat des del centre.

Publicitat

Les protestes per la sentència condemnatòria del Tribunal Suprem als líders sobiranistes van deixar un balanç aquest dilluns de 131 ferits, la majoria a l’Aeroport del Prat de Barcelona.

Segons ha informat aquest dimarts el Sistema d’Emergències Mèdiques (Sem), els seus professionals van fer 131 assistències sanitàries, 115 a la T1 del Prat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes