De les 19 a les 21h, concentracions a totes les capitals catalanes

Segona mobilització en el dia posterior de la sentència

Publicitat

Les quatre capitals catalanes, Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona han convocat concentracions per aquesta tarda a les 19h davant les seus de les delegacions del govern espanyol en un acte on es fara una seguda amb espelmes.

La mobilització exigirà l’autodeterminació i la llibertat dels presos i preses polítics amb el clam de “prou repressió”

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca