Continuen els talls intermitents per tot el país

Tallen durant 30 minuts la R3 prop de Puigcerdà (Girona) amb pneumàtics i palets

Publicitat

Un grup de manifestants ha tallat aquest dimarts al matí durant uns 30 minuts la línia R3 de Rodalies prop de Puigcerdà (Girona) amb pneumàtics i palets però el foc ja s’ha apagat i s’ha recuperat la circulació, han informat fonts de Renfe a Europa Press.

La incidència s’ha registrat a les 10.45 hores al tram entre Puigcerdà i Urtx (Girona), i ha interromput la circulació de trens en protesta per la sentència del Tribunal Suprem sobre l’1-O.

A les 11.15 hores el foc ha quedat extingit i, en no haver-hi danys a la infraestructura, s’ha recuperat el servei de trens de la R3.

També s’ha tallat la carretera de Celrà a Palamòs aquest matí, la C-17 i la C-25, a Gurb (Osona) i la N-260a a Olot, però també la C-12 a Garcia, cap a Tarragona. La policia carregat contra els manifestants a Cassà de la Selva pel tall que s’estava fent, que ha durat 2 hores.

Publicitat

D’altra banda un arbre ha caigut sobre la catenària entre Sant Miquel de Fluvià i Flaçà, fet que ha interromput les línies de la R11 i RG1 des de primera hora.

A Figueres un grup ha cremat objectes a la via de l’AVE i el servei ha quedat interromput.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca