Vueling cancel·la una quinzena de vols a l’Aeroport de Barcelona per les protestes

Centenars de persones han fet concentracions a la infraestructura i segudes davant de diversos accessos de la T1, on la policia regula el pas

Publicitat

Vueling ha cancel·lat ara com ara una quinzena de vols a l’Aeroport de Barcelona i no descarta més cancel·lacions en el que queda d’aquest dilluns a causa de les afectacions que s’estan produint per les mobilitzacions en protesta per la sentència del Tribunal Suprem sobre el procés independentista.

Fonts de l’aerolínia han explicat a Europa Press que “les tripulacions no estan arribant al canvi de torn”, i el mateix problema està passant en els serveis de ‘handling’ i en els filtres de seguretat.

La plataforma Tsunami Democràtic, que té més de 150.000 seguidors a Telegram, ha cridat els seus seguidors a paralitzar l’activitat de la infraestructura, i ha recomanat anar a l’Aeroport del Prat amb qualsevol mitjà de transport: cotxe, aerobus, tren, metro, moto i taxi.

Centenars de persones han fet concentracions a la infraestructura i segudes davant de diversos accessos de la T1, on la policia regula el pas.

Publicitat

A més, la L9 Sud del Metro no ofereix servei a la T1 de l’Aeroport de Barcelona-el Prat “per ordre” dels Mossos d’Esquadra, i funciona entre Zona Universitària i l’estació de la T2 de l’Aeroport.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes