[Vídeo] Retiren la bandera espanyola de l’edifici del Banc Santander

Un treballador retira la bandera de l'Estat a l'edifici del Passeig de Gracia

Publicitat

Les mostres de rebuig a la sentència han arribat atambé a l’edifici del banc Santander a Passeig de Gràcia on, en aquest vídeo captat per l’usuari de Twitter @gasgerm, es pot veure un treballador retirant la bandera espanyola.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca